Καλεσμα για χορηγους στο WCThess 2019

Το WordCamp Thessaloniki ήρθε για να μείνει, καθώς επανέρχεται δριμύτερο παίρνοντας τη σκυτάλη από το WordCamp Athens. Έτσι, για πρώτη φορά, η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει τη χαρά να ανακοινώσει και να διοργανώσει 2 WordCamp event μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, καθιερώνοντας το πανελλαδικά ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεχνολογικό συνέδριο!

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη δίνοντας το παρόν και φέτος στους εξαιρετικούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, για το κυρίως event, και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για το Contributor’s Day.

Η διοργάνωση του διήμερου συνεδρίου όπως πάντα γίνεται εθελοντικά από την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – δεύτερη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης – δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε ερασιτέχνες χρήστες να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα του WordPress.

Γιατι να γινεις χορηγος

Αν αναρωτιέσαι, τι κερδίζεις επιλέγοντας να γίνεις χορηγός του WordCamp Thessaloniki 2019, είναι απλό. Σου δίνεται η δυνατότητα να επενδύσεις στην Ελληνική Κοινότητα του WordPress, να βοηθήσεις να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν και να απολαύσουν ένα event με υψηλής ποιότητας παροχές, να αφήσεις τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα εσένα ή το brand name σου και τη δουλειά σου.

Παρτε μια γευση απο το WordCamp Thessaloniki 2018

και το WordCamp Athens 2017

Πακετα χορηγων

Το κάλεσμα για χορηγούς είναι τώρα ανοικτό. Δημιουργήσαμε λοιπόν μια σειρά πακέτων χορηγιών, όπως αναφέρονται παρακάτω, για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες της διοργάνωσης. Πακέτα τα οποία απευθύνονται σε πολυεθνικές εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το συνέδριο.

Πακέτο / Παροχές Small Business Business Bronze Silver Gold
Τιμή 300 Euro 500 Euro 750 Euro 1500 Euro 2500 Euro
Λογότυπο και link στη σελίδα Sponsors Small logo Small logo Small logo Μedium logo Large logo
Blog post στο website του event Oμαδικό Oμαδικό Oμαδικό Ξεχωριστό Ξεχωριστό
Social references πριν το event Ομαδικό Ομαδικό Ομαδικό Ξεχωριστό Ξεχωριστό
Δωρεάν εισιτήρια 2 2 3 4 5
Swag και flyers που να παρουσιάζουν την εταιρία και τα προϊόντα της στην τσάντα με τα δωράκια
Λογότυπο στο τυπωμένο πρόγραμμα
Social reference με βίντεο 30 δευτερολέπτων που να παρουσιάζει την εταιρία
Roll-up banners (μόνο στο networking room)
Sponsors’ Banner (μόνο στο Track A)
Λογότυπο στην οθόνη ανάμεσα στις ομιλίες
Τραπέζι στο networking room
Λογότυπο στα newsletters του event
Λογότυπο στην αρχική σελίδα του event
Social references κατά τη διάρκεια του event 1 2
Διαθεσιμότητα απεριόριστο απεριόριστο 10 από 10 5 από 5 5 από 5
*Στις παροχές που αφορούν εκτύπωση μπορούν να καταχωρηθούν μόνο όσοι χορηγοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Επικοινωνια

Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε τη διοργάνωση, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

  • 27 Jan 2020

    WordCamp Athens 2020 – 16 Μαΐου, Αθηναΐδα

    Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το ραντεβού της για τον Οκτώβριο του 2019. Μετά το επιτυχημένο WordCamp Athens 2019, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη...

About simply-new

simply-new has created 1 entries.