Το Προγραμμα Ομιλιων του #WCTHESS2019

 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ήδη, λίγες μέρες πριν από το WordCamp Thessaloniki 2019! Στις 12 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης , 15 ομιλητές και 3 εισηγητές εργαστηρίων θα μας κάνουν την τιμή να βρεθούν στη σκηνή του μεγαλύτερου τεχνολογικού event της χώρας και να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

 

Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε το πλήρες πρόγραμμα ομιλιών του WordCamp Thessaloniki 2019.

Για ακόμα μία χρονιά η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Οι αιτήσεις που δεχτήκαμε για ομιλία ήταν συνολικά 47 από 40 ομιλητές από διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Καθώς το συνέδριο μπορεί να φιλοξενήσει πολύ συγκεκριμένο αριθμό ομιλητών, η τελική επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την οργανωτική ομάδα. Ελπίζουμε όμως ότι καταφέραμε να καλύψουμε μεγάλο εύρος θεμάτων για κάθε επίπεδο γνώσεων και κατηγορίας χρηστών του WordPress, από τους αρχάριους μέχρι και τους πιο έμπειρους.

Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε για developmentperformance και βελτιστοποίηση, designπεριεχόμενο, blogging, ηλεκτρονικό εμπόριο, typographyυποστήριξηmarketingbusinessmachine learning, SEO, απομακρυσμένη εργασία, την κοινότητα του WordPress και πολλά άλλα!

  • 01 Oct 2019

    Φετος στο WordCamp Thessaloniki 2019 εχουμε και εργαστηρια!

    Οι συμμετέχοντες που έχουν ήδη κάνει την κράτηση του εισιτηρίου τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα παρακάτω εργαστήρια....

About Panagiotis Koukoulis

Panagiotis Koukoulis has created 33 entries.