10 λογοι για να γινεις χορηγος του μεγαλυτερου τεχνολογικου συνεδριου στην Ελλαδα

Επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές με μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια και ήδη η προετοιμασία του επόμενου WordCamp Thessaloniki 2019 για τις 12-13 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς.Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις στη διοργάνωση του μεγαλύτερου τεχνολογικού συνεδρίου στην Ελλάδα υποστηρίζοντας την προσπάθεια της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress ως χορηγός. Γίνε και εσύ μέρος της πιο ενεργής κοινότητας ανοιχτού λογισμικού!


Μας ρωτησες τι θα σου αποφερει μια χορηγια και θα σου απαντησουμε με το χερι στην καρδια

Ακολουθούν λοιπόν 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να στηρίξεις την επόμενη δράση της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress.

Say no more! Θέλω να μάθω περισσότερα για τα πακέτα χορηγιών!

Thessaloniki Concert Hall (Μ2 building)

Γιατι να γινω χορηγος του WordCamp Thessaloniki 2019;

 

 1. Αν είσαι μια νέα εταιρεία στο χώρο, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να συστηθείς στην κοινότητά μας, ώστε τα μέλη να γνωρίσουν εσένα και τις αξιόλογες υπηρεσίες και προϊόντα που θέλεις να προωθήσεις.
 2. Θα προωθήσεις την εταιρεία σε στοχευμένο κοινό για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου. Είναι το πελατολόγιό σου. Δεν είναι απλά σύνεδροι, είναι οι άνθρωποι που αναζητάς, είναι οι εν δυνάμει πελάτες σου και ήρθε η στιγμή να τους ακούσεις από κοντά, να αφουγκραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και πώς μπορείς να τις καλύψεις αλλά και να λύσεις προβλήματα που τους απασχολούν. Γνώρισέ τους από κοντά.
 3. Συμμετοχή στο μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Ελλάδα, σημαίνει added value στην εταιρεία σου. Σου προσφέρεται η δυνατότητα να προβληθείς με πάρα πολλούς τρόπους και θα συνδέσεις το όνομα της εταιρείας σου με ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο event. Δεν προβάλλεσαι απλά σε ένα τοπικό συνέδριο.
 4. Η ουσιαστική προώθηση ή διαφήμιση της εταιρείας σου ξεπερνά σε ανταποδοτικότητα οποιαδήποτε άλλη με αυτό το κόστος.
 5. Έχεις προβολή σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα του συνεδρίου αλλά και της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress εκτός από την προβολή σου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
 6. Η χορηγία σου θα βοηθήσει την κοινότητα και η κοινότητα το αναγνωρίζει. Η κοινότητα του WordPress είναι η μεγαλύτερη σε αριθμό μελών στην Ελλάδα και παγκοσμίως, δίνοντάς σου πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό εν δυνάμει πελατών.
 7. Αν δεν έχεις αντιπρόσωπο, και επιθυμείς να γίνεις χορηγός με δικο σου booth, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρείς έναν υπεύθυνο επαγγελματία που να αντιπροσωπεύσει κατάλληλα τη φίρμα σου στελεχώνοντας το booth σου.
 8. Ψάχνεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να εργαστεί στην επιχείρησή σου. Εδώ μπορείς να γνωρίσεις το νέο σου συνεργάτη που θα απογειώσει την επιχείρισή σου. Σημείωσε απλά στο booth σου «We are hiring!» και δώσε την ευκαιρία στην εταιρεία σου να προσλάβει έναν επαγγελματία του χώρου με τα skills που αναζητάς.
 9. Το WordCamp Thessaloniki 2019 βασίζεται στον εθελοντισμό, όπως και η κοινότητα που το διοργανώνει. 15 εθελοντές αφιερώνουν αρκετό από το χρόνο τους για να μπορέσει αυτή η κοινότητα να απολαύσει ένα άρτιο συνέδριο με ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα βοηθήσει να αναπτυχθούν σχέσεις ανάμεσα στα μέλη, και τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες. Τώρα μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στη διεξαγωγή του συνεδρίου με ένα ζωτικής σημασίας τρόπο, με τη χορηγία σου.
 10. Το WordCamp Thessaloniki 2019 είναι μια εμπειρία, ένα ταξίδι, μια γιορτή. Σε αυτό θα βρεθούν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ως εθελοντές, χορηγοί, ομιλητές, συμμετέχοντες. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και σε μια άλλη αγορά εκτός από την Ελληνική και ακόμη μοιράσου τις εμπειρίες, τα προβλήματα του κλάδου και πιθανές λύσεις; Σύγκρινε τους τρόπους με τους οποίους εργάζεται μια εταιρεία που εδρεύει σε άλλη χώρα και βρες αυτό που σε αντιπροσωπεύει.

Οι αριθμοι μιλανε μονοι τους. Δες τι εγινε στο WordCamp Thessaloniki 2018!

Χωρίς εσένα δεν υπάρχουν WordCamp, μαζί με εσένα η Ελληνική αλλά και η Παγκόσμια Κοινότητα του WordPress αναπνέει.

Όσο η Κοινότητα μένει ενεργή, τόσο εξελίσσεται η πλατφόρμα του WordPress υποστηριζόμενη από τα μέλη της Κοινότητας αλλά και τα παρεμφερή εργαλεία και υπηρεσίες.

Άλλο τόσο παραμένει ζωντανή, η ανάγκη των μελών της για την παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων σου (θεμάτων, προσθέτων, hosting, domain names κλπ.).

Γνώρισε την κοινότητα, βοήθησέ την να οργανώσει και να φέρει εις πέρας μεγάλα τεχνολογικά συνέδρια. Όλοι μαζί μπορούμε!

Καλεσμα για χορηγους

Δες την ευρεία γκάμα με τα διαθέσιμα πακέτα χορηγιών, που η οργανωτική ομάδα ετοίμασε για σένα ανάλογα με τις ανάγκες σου για προβολή και τη δυνατότητά σου να επενδύσεις σε αυτή. Φέτος δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή και στα κοινωνικά δίκτυα και το περιεχόμενο.

Κάνε την αίτησή σου και αν έχεις απορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

 • 27 Jan 2020

  WordCamp Athens 2020 – 16 Μαΐου, Αθηναΐδα

  Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το ραντεβού της για τον Οκτώβριο του 2019. Μετά το επιτυχημένο WordCamp Athens 2019, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη...

About Panagiotis Koukoulis

Panagiotis Koukoulis has created 37 entries.