Τον Μαιο του 2019, εχει WordCamp Athens

Εντάξει, το ξέρουμε. Ακόμα νιώθετε συμπτώματα overdose από το WordCamp του Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, κανείς δεν έπαθε τίποτα από υπερβολική δόση WordCamp.

Οπότε, ναι.
Θα κανουμε WordCamp τον Μάιο στην Αθήνα.

To WordCamp Athens 2019 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18 & 19 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής.

To WordCamp Athens 2019, είναι το τρίτο κατά σειρά WordCamp που διοργανώνεται στην Αθήνα και έχει σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους αγαπούν το WordPress ή έχουν επαγγελματική ενασχόληση με αυτό να ακούσουν από κοντά χρήσιμες ομιλίες γύρω από την βιομηχανία του WordPress και να γνωριστούν μεταξύ τους.

ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ: Οχι, δεν ειναι ένα αυστηρά τεχνικό τεχνολογικό συνέδριο. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΟ WORDCAMP, Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει η δομή του συνεδριου να είναι τέτοια ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να διαλέξουν διάφορες ομιλίες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους και το γνωστικό τους υπόβαθρο.

Φυσικά, όπως ήδη θα ξέρετε πολύ καλά, ένα WordCamp δεν ειναι μόνο βαρετές ομιλίες.

Γενικά, το WordCamp δεν είναι ένα απλό συνέδριο. Είναι μια τεχνολογική γιορτή. Και γιορτή χωρίς φαγητό και party, δεν λέει. Οπότε το Σαββατοκυριακό 18 και 19 Μαίου 2019, μην κανονίσετε τίποτα.

Αν δεν σας πείσαμε, ελάτε απλά για να φτιάξετε την προίκα σας. 3 χρόνια τώρα εμείς και οι χορηγοί μας έχουμε μοιράσει, με προχειρους υπολογισμούς 5-6 εκατομμύρια κούπες και αυτοκόλλητα για να καλύψουμε όλη την Αττική.

Η αρχή έγινε, ας πούμε, από το ψυγείο του Lead Organizer.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εισιτήρια, τους χορηγούς και γενικά ό,τι αφορά το συνέδριο, οπότε ξέρετε.

Ήδη είναι ανοικτές οι αιτήσεις για χορηγούς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα πακέτα χορηγιών, εδώ.

Γραφτείτε στις ενημερώσεις μας και ακολουθήστε μας στο Facebook, το Twitter και το Instagram για να μην χάσετε κανένα από τα νέα του συνεδίου!

  • 25 Jun 2019

    2nd WordPress Olympus Meetup

    Στις 13 & 14 Ιουλίου η γνώση, η συζήτηση και το networking συναντούν τη φύση, τους καλοκαιρινούς περιπάτους...
  • 12 Jun 2019

    Καλεσμα για χορηγους

    Το WordCamp Thessaloniki ήρθε για να μείνει, καθώς επανέρχεται δριμύτερο παίρνοντας τη σκυτάλη από το WordCamp Athens...

About Panagiotis Koukoulis

Panagiotis Koukoulis has created 26 entries.